Pizzakanjers
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Snij de pistolets met een kartelmes doormidden en pluk er aan de binnenkant wat brood uit. Nu zijn de broodjes een beetje hol. Maak de pakjes tomatensaus open en knijp ze leeg boven een kom.
Snij de plakken kaas en cervelaatworst in smalle repen. Besmeer alle broodhelften met tomatensaus. Strooi de paprikastukjes erover. Beleg dat met de repen worst en leg er dan gekruist de kaasrepen op.
Leg de broodjes op de bakplaat en schuif die in het midden van de oven. Bak de pizzabroodjes ongeveer 10 minuten, totdat de kaas gesmolten is. Geef je gasten een lekker glas koude limonade bij het pizzabroodje.
Pizzakanjers
null personen
183 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Snij de pistolets met een kartelmes doormidden en pluk er aan de binnenkant wat brood uit. Nu zijn de broodjes een beetje hol. Maak de pakjes tomatensaus open en knijp ze leeg boven een kom.
Snij de plakken kaas en cervelaatworst in smalle repen. Besmeer alle broodhelften met tomatensaus. Strooi de paprikastukjes erover. Beleg dat met de repen worst en leg er dan gekruist de kaasrepen op.
Leg de broodjes op de bakplaat en schuif die in het midden van de oven. Bak de pizzabroodjes ongeveer 10 minuten, totdat de kaas gesmolten is. Geef je gasten een lekker glas koude limonade bij het pizzabroodje.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 witte pistolets
2 pakjes sugo traditionele
2 pakjes Goudse jonge kaas
100 g cervelaatworst
1 rode paprika
Dit heb je nodig
bakpapier