Krokante flatbread met groentespread
Een flatbread schrééuwt nazomer, hoe warm of koud het buiten ook is.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in heel kleine roosjes. Meng de kurkuma met de olie en meng met de bloemkoolroosjes in de ovenschaal. Rooster de bloemkool 15 min. in het midden van de oven.
Snijd elke flatbread in 4 stukken en rooster de laatste 8 min. mee in de oven. Keer halverwege. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in dunne repen. Snijd de muntblaadjes fijn.
Besmeer de flatbreads met de groentespread en verdeel de paprikareepjes en bloemkoolroosjes erover. Garneer met de fijngesneden munt.
Krokante flatbread met groentespread
Een flatbread schrééuwt nazomer, hoe warm of koud het buiten ook is.
null porties
75 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in heel kleine roosjes. Meng de kurkuma met de olie en meng met de bloemkoolroosjes in de ovenschaal. Rooster de bloemkool 15 min. in het midden van de oven.
Snijd elke flatbread in 4 stukken en rooster de laatste 8 min. mee in de oven. Keer halverwege. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in dunne repen. Snijd de muntblaadjes fijn.
Besmeer de flatbreads met de groentespread en verdeel de paprikareepjes en bloemkoolroosjes erover. Garneer met de fijngesneden munt.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g bloemkoolroosjes
2 tl gemalen kurkuma (koenjit)
½ el milde olijfolie
2 flatbreads
147½ g geroosterde rode paprika's in pot
5 g verse munt
70 g Zonnatura groentespread linzen tomaat-chili
Dit heb je nodig
grote ovenschaal (20 x 30 cm)