Dippers!
Aan de slag
Groene gruwel: 1. Doe de ketchup met de yoghurt en de tacokruiden in een kommetje. 2. Knip de bieslook erboven in stukjes en roer alles goed door elkaar. 3. Lekker met naturelchips. Discodip: 1. Doe de inhoud van het flesje saus in een kom. 2. Snij de zilveruitjes klein. Meng de uitjes samen met de rozijnen door de saus. 3. Roer er kort voor het serveren 2 eetlepels musket door. 4. Lekker met tortillachips. Pizzadip: 1. Roer de mayonaise, de geraspte kaas en de pizzakruiden door elkaar. 2. Lekker met ribbelchips naturel of soepstengels.
Dippers!
bijgerecht
null porties
361 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Groene gruwel: 1. Doe de ketchup met de yoghurt en de tacokruiden in een kommetje. 2. Knip de bieslook erboven in stukjes en roer alles goed door elkaar. 3. Lekker met naturelchips. Discodip: 1. Doe de inhoud van het flesje saus in een kom. 2. Snij de zilveruitjes klein. Meng de uitjes samen met de rozijnen door de saus. 3. Roer er kort voor het serveren 2 eetlepels musket door. 4. Lekker met tortillachips. Pizzadip: 1. Roer de mayonaise, de geraspte kaas en de pizzakruiden door elkaar. 2. Lekker met ribbelchips naturel of soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eetlepels groene tomatenketchup
200 ml volle yoghurt
1 theelepel taco seasoningmix
10 sprietjes bieslook
1 flesje Exotic saus
2 eetlepels zilveruitjes
4 eetlepels rozijnen
2 eetlepels musket gemengd
10 eetlepels yoghurtmayonaise
2 eetlepels geraspte belegen kaas
1 eetlepel pizzakruiden