Sandwich met pittige avocado
Een belegde boterham noemen we tegenwoord een 'open sandwich'. Dat klinkt toch ook veel leuker?
Aan de slag
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in dunne plakjes. Rooster de sneetjes maisbrood in een broodrooster en verdeel daar de avocado over. Bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sriracha sauce.
Sandwich met pittige avocado
Een belegde boterham noemen we tegenwoord een 'open sandwich'. Dat klinkt toch ook veel leuker?
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in dunne plakjes. Rooster de sneetjes maisbrood in een broodrooster en verdeel daar de avocado over. Bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sriracha sauce.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetrijpe avocado's
4 sneetjes maisbrood
1 tl sesamzaad
2 tl sriracha sauce
Dit heb je nodig
broodrooster