Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun
Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de speltbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderste helften van de broodjes met de mesclun. Verdeel de plakjes kipfilet erover. Schep de fruitspread op de kipfilet en verkruimel de blauwaderkaas erover. Garneer met de kiemgroenten.
Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun
Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.
null personen
315 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de speltbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderste helften van de broodjes met de mesclun. Verdeel de plakjes kipfilet erover. Schep de fruitspread op de kipfilet en verkruimel de blauwaderkaas erover. Garneer met de kiemgroenten.
variatietip:
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 AH Liefde & Passie petits pains spelt
50 g mesclunsalade
100 g kipfiletplakjes
2 el fruitspread abrikoos
50 g blue stilton 50+ blauwaderkaas
30 g milde kiemgroente