Halloweenpunch met oogballen en ijshandje
Pas op! Er drijft een hand in deze punch. Wij weten zeker dat dit een grote hit wordt op de buffettafel.
Aan de slag
Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer. Leg er iets op zodat het handje plat wordt. Heb je een latex handschoen met poedercoating? Draai hem dan binnenstebuiten.
Leg de ginger beer, Fernandes Cherry bouquet en het blik lychees in de koelkast. Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer. Schenk vlak voor serveren het ginger beer, de kersenfrisdrank en de rum in een hoge glazen schaal. Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat. Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes. Doe de ‘oogballen’ bij de punch. Voeg het ijshandje (uit de handschoen) toe. Serveer de punch met een soepopscheplepel erin en glazen ernaast.
Halloweenpunch met oogballen en ijshandje
Pas op! Er drijft een hand in deze punch. Wij weten zeker dat dit een grote hit wordt op de buffettafel.
null personen
195 kcal
5 min. bereiden
720 min. wachten
Aan de slag
Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer. Leg er iets op zodat het handje plat wordt. Heb je een latex handschoen met poedercoating? Draai hem dan binnenstebuiten.
Leg de ginger beer, Fernandes Cherry bouquet en het blik lychees in de koelkast. Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer. Schenk vlak voor serveren het ginger beer, de kersenfrisdrank en de rum in een hoge glazen schaal. Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat. Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes. Doe de ‘oogballen’ bij de punch. Voeg het ijshandje (uit de handschoen) toe. Serveer de punch met een soepopscheplepel erin en glazen ernaast.
algemeen:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml ginger beer
1 l Fernandes Cherry bouquet
425 g lychees in lichte siroop
300 ml Havana Club rum anejo
150 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
latex handschoen