Aardappelcurry met wokgroente
bewaar
bewaar

Aardappelcurry met wokgroente

Klaar in een handomdraai.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Stoom de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Snijd ondertussen de kipdijfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de kip 4 min. op hoog vuur. Voeg de groente toe en bak 1 min. mee. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en laat de curry 5 min. op laag vuur koken.

Halveer ondertussen de gestoomde aardappelen in de lengte en schep om met de curry. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de curry over diepe borden. Snijd de koriander fijn en verdeel over de curry.

combinatietipLekker met limoen

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelcurry met wokgroente

Klaar in een handomdraai.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig