Smokey's beef-rub
Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.
Smokey's beef-rub
Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.
bijgerecht
null porties
65 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el zwartepeperkorrels
30 g paprikapoeder
30 g gerookte-paprikapoeder
70 g zeezout
30 g kristalsuiker
20 g bruine basterdsuiker
20 g knoflookpoeder
20 g uienpoeder
1 el chilipoeder
1 el versgemalen koffie
1 el cacaopoeder
1 el gedroogde oregano
1 tl gemalen komijn
Dit heb je nodig
vijzel