Spinazie, ei en avocado met geroosterd brood
Neem alles voor deze lunch los mee en meng het op kantoor door elkaar. Voilà: snel klaar én lekker vers!
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en prak met een vork. Verdeel de spinazie over de borden en verdeel daar de hüttenkäse, tuinkers en het eikruim over.
Halveer de tomaten en verdeel over de borden. Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes en verdeel over de spinazie. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper. Rooster het brood, besmeer met de margarine en serveer bij de salade.
Eenpersoonslunch van spinazie, ei, huttenkase en avocado
Instructievideo - 00:26 min.
Spinazie, ei en avocado met geroosterd brood
Neem alles voor deze lunch los mee en meng het op kantoor door elkaar. Voilà: snel klaar én lekker vers!
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en prak met een vork. Verdeel de spinazie over de borden en verdeel daar de hüttenkäse, tuinkers en het eikruim over.
Halveer de tomaten en verdeel over de borden. Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes en verdeel over de spinazie. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper. Rooster het brood, besmeer met de margarine en serveer bij de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
100 g verse spinazie
200 g koelverse hüttenkäse kaas
½ bakje tuinkers
4 tomaten
½ avocado
2 tl extra vierge olijfolie
2 sneetjes volkorenbrood
10 g margarine
Dit heb je nodig
broodrooster