Knolselderij-mosterdsoep
bewaar
bewaar

Knolselderij-mosterdsoep

De milde aromatische smaak van knolselderij doet het goed bij het pittige van de mosterd in deze soep.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de knolselderij, knoflook en ui 3 min. Roer regelmatig. Voeg de bouillontabletten, kokend water en de mosterd toe. Breng aan de kook en laat 15 min. op laag vuur koken met de deksel op de pan. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Bestrooi met de bieslook.

combinatietipServeer bij deze soep eens roggebrood (zoals AH Liefde & Passie). Dat maakt het ook een lekker lunchgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderij-mosterdsoep

De milde aromatische smaak van knolselderij doet het goed bij het pittige van de mosterd in deze soep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig