Herfstontbijt met peer, appel en pistachenoten
bewaar
bewaar

Herfstontbijt met peer, appel en pistachenoten

De dag goed beginnen? Door avocado toe te voegen, wordt je ontbijt nog romiger.

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.

Was de appel en de peer, snijd elke vrucht in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in partjes. Halveer de limoen en pers het sap van 1 helft boven het fruit uit; de andere helft van de limoen wordt bij een ontbijt voor 4 personen niet gebruikt.

Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Verdeel de gurt over de kommen en verdeel er het fruit, de avocado en de granola over. Garneer met de pistachenootjes.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstontbijt met peer, appel en pistachenoten

De dag goed beginnen? Door avocado toe te voegen, wordt je ontbijt nog romiger.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig