Papajasalade met limoen en geitenkaas
bewaar
bewaar

Papajasalade met limoen en geitenkaas

Een echte kleur-, geur- en smaakexplosie. In 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in dunne ringen en doe samen met de tuinerwten in een kom. Giet er kokend water over en laat staan tot gebruik.

Pers de limoen uit en snijd de koriander fijn. Snijd de papaja overlangs doormidden, verwijder met een lepel de zaadjes en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes van 2 x 2 cm. Laat de ui en tuinerwten uitlekken en meng met de papaja, 3 el limoensap en de koriander. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de olie in een wok en roerbak de helft van de spinazie 1 min. Voeg de rest van de spinazie toe en zet het vuur uit. De spinazie blijft zo deels knapperig. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel eerst de spinazie en dan het papajamengsel over een schaal. Verkruimel de geitenkaas erboven. Serveer direct.

variatietipHoud je van pittig? Bestrooi de salade dan met een ½ tl gemalen cayennepeper.
variatietipIn plaats van papaja kun je ook mango gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Papajasalade met limoen en geitenkaas

Een echte kleur-, geur- en smaakexplosie. In 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig