Pittige pastasalade met knapperige groenten
Razendsnel een heerlijk Italiaans gerecht op tafell, met heeeel veel groenten.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout. Voeg de laatste 2 min. van de kooktijd de tuinerwten toe. Giet af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en doe in een kom.
Bak ondertussen de pepperoni op middelhoog vuur 5 min. Schep regelmatig om. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de bieslook fijn en meng door de roomkaas. Meng de bieslookroomkaas door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rauwkost samen met de spinazie en gebakken pepperoni door de pastasalade en serveer.
Pittige pastasalade met knapperige groenten
Razendsnel een heerlijk Italiaans gerecht op tafell, met heeeel veel groenten.
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout. Voeg de laatste 2 min. van de kooktijd de tuinerwten toe. Giet af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en doe in een kom.
Bak ondertussen de pepperoni op middelhoog vuur 5 min. Schep regelmatig om. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de bieslook fijn en meng door de roomkaas. Meng de bieslookroomkaas door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rauwkost samen met de spinazie en gebakken pepperoni door de pastasalade en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g riso pasta
400 g diepvries tuinerwten
100 g pepperoni
25 g verse bieslook
150 g kruidenroomkaas
300 g rauwkost radijsmix
100 g babyspinazie
Dit heb je nodig
vergiet
keukenpapier