Biogarde met sinaasappel en kaneel
Sinaasappel (rijk aan vitamine C) met kaneel. Een klassieker. En zo lekker in lichtverteerbare biogarde.
Aan de slag
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng twee derde van het sap met de halvajam en de kaneel. Schep 2 el van het mengsel in ieder glas. Schep er vervolgens 50 g biogarde roer op. Verdeel er de rest van het jammengsel en de rest van het sinaasappelsap over. Eindig weer met 50 g biogarde en garneer met het rasp.
Biogarde met sinaasappel en kaneel
Sinaasappel (rijk aan vitamine C) met kaneel. Een klassieker. En zo lekker in lichtverteerbare biogarde.
null personen
220 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng twee derde van het sap met de halvajam en de kaneel. Schep 2 el van het mengsel in ieder glas. Schep er vervolgens 50 g biogarde roer op. Verdeel er de rest van het jammengsel en de rest van het sinaasappelsap over. Eindig weer met 50 g biogarde en garneer met het rasp.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 perssinaasappel
4 el halvajam cranberry/granaatappel
½ tl kaneel
100 g Biogarde roer naturel
Dit heb je nodig
rasp
groot glas (of ijscoupe)