Beerenburg haardvuurtje
Kruidig warm borreldrankje voor als het buiten koud en guur is.
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en snijd in plakken.
Doe de sinaasappel, specerijen, Beerenburg en het appelsap in een pan en laat op laag vuur 30 min. trekken, maar laat niet koken.
Verdeel het drankje met de sinaasappelplakjes over de (hittebestendige) glazen of bekers en serveer.
Beerenburg haardvuurtje
Kruidig warm borreldrankje voor als het buiten koud en guur is.
null personen
160 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en snijd in plakken.
Doe de sinaasappel, specerijen, Beerenburg en het appelsap in een pan en laat op laag vuur 30 min. trekken, maar laat niet koken.
Verdeel het drankje met de sinaasappelplakjes over de (hittebestendige) glazen of bekers en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 medium handsinaasappel
4 kruidnagels
1 kaneelstokje
3 stuks steranijsjes
300 ml Beerenburg kruidenbitter
800 ml troebel appelsap