Kastanje-chocoladedessert
bewaar
bewaar

Kastanje-chocoladedessert

Dit bijzondere dessert (met kastanje!) maakt van 'koffie toe' een smakelijk koffietoetje.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Mix de kastanjepuree, mascarpone en espresso met een mixer tot een gladde massa.

Klop in een andere kom de slagroom met de poedersuiker stijf. Meng met een spatel de helft van de slagroom voorzichtig door de kastanjemascarpone. Meng daarna voorzichtig de rest erdoor.

Snijd de cake in plakken, verkruimel over de bodem van 8 glazen en besprenkel deze met de rum. Hak de chocolade grof en verdeel over de cake. Verdeel de kastanje-koffiemousse erover. Garneer met een chocoladehulstblaadje.

algemeenMaak met de rest van de kastanjepuree een chocolade-kastanjetaart. Kijk elders op ah.nl/allerhande voor het recept.
variatietipIn plaats van kastanjepuree kun je ook 200 g cookienotti cappuccino (pot 350 g, Penotti) gebruiken. Dan laat je de espressostick achterwege.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kastanje-chocoladedessert

Dit bijzondere dessert (met kastanje!) maakt van 'koffie toe' een smakelijk koffietoetje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig