Fruitsalade met kaneelsiroop
Maak van het ontbijt een groot feest!
Aan de slag
Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.
Fruitsalade met kaneelsiroop
Maak van het ontbijt een groot feest!
null personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tl gemalen kaneel
1 el citroensap
2 el ahornsiroop
2 Elstar appels
250 g pitloze witte druiven
7½ g verse munt
6 verse vijgen
150 g bramen