Tortillapizza's met chorizo & avocado
Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rasp de kaas. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng de crème fraîche op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de gordita's op de barbecue en gril ca. 1 min. Neem van de barbecue, bestrooi de gegrilde kant met de geraspte kaas en leg de chorizo erop. Leg de wraps terug op de barbecue, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ca. 2 min.
Schep op elke tortillapizza een lepel crème fraîche en verdeel de avocadoplakjes erover. Besprenkel met de srirachasaus.
Tortillapizza's met chorizo & avocado
Instructievideo - 01:02 min.
Tortillapizza's met chorizo & avocado
Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas.
bijgerecht
null personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rasp de kaas. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng de crème fraîche op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de gordita's op de barbecue en gril ca. 1 min. Neem van de barbecue, bestrooi de gegrilde kant met de geraspte kaas en leg de chorizo erop. Leg de wraps terug op de barbecue, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ca. 2 min.
Schep op elke tortillapizza een lepel crème fraîche en verdeel de avocadoplakjes erover. Besprenkel met de srirachasaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g Cheddar Tophat 48+
1 avocado
125 g crème fraîche
8 gordita's
100 g chorizo pamplona
1 el sriracha sauce
Dit heb je nodig
barbecue