Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen
bewaar
bewaar

Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen

Een frisse pasta pesto met garnalen.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Halveer de tomaatjes en hak de amandelen fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de pesto en garnalen toe en warm 3 min. op laag vuur mee. Giet de pasta af en meng met de tomaatjes, rucola, amandelen, citroenrasp, 2 el citroensap en de peterselie door de saus. Serveer direct.

bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen

Een frisse pasta pesto met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig