Amandel-dadel-kokosreep
Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.
Aan de slag
Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.
Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.
Amandel-dadel-kokosreep
Instructievideo - 00:56 min.
Amandel-dadel-kokosreep
Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.
null porties
175 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.
Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.
serveertip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 gedroogde dadels
3 el ongebrande amandelen
1 el cacaonibs
2 el kokosolie
1 el gemalen kokos
1 rijstwafel
Dit heb je nodig
keukenmachine
vershoudfolie