Noten-paddenstoelenbrood
Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.
Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.
Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.
Paddenstoelen schoonmaken
Instructievideo - 01:30 min.
Noten-paddenstoelenbrood
Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.
hoofdgerecht
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.
Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.
Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 vega noten-paddenstoelenbrood
20 g verse platte peterselie
1 bakje cressmint anijs
12½ g verse bieslook
1 persmandarijn
2 tl gedroogde dragon
80 g jonge bladsla met veldsla
1 el truffelolie
50 g Parmigiano Reggiano