Varkensreepjes in pikante saus
bewaar
bewaar

Varkensreepjes in pikante saus

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.

Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.

Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Hak de cashewnoten grof. Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensreepjes in pikante saus

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig