Varkensreepjes in pikante saus
Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.
Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Hak de cashewnoten grof. Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Varkensreepjes in pikante saus
Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.
Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Hak de cashewnoten grof. Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 cm verse gember
2 el traditionele olijfolie
300 g varkensreepjes
800 g Japanse wokgroente
8 el cayenne kruidensaus pikant
50 ml kraanwater
400 g verse mihoen
7½ g verse koriander
4 el gezouten cashewnoten