Prei-visragout met salade
bewaar
bewaar

Prei-visragout met salade

Feestelijk gerecht op een doordeweekse dag: net zo makkelijk.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Zet tijdens het voorverwarmen de pasteibakjes ca. 15 min. in de oven.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de prei 2 min. op hoog vuur. Schenk de melk erbij en voeg al roerend de sausmix toe. Breng al roerend aan de kook en laat de ragout 5 min. op laag vuur koken.

Snijd ondertussen de zalm in blokjes van 2 cm, halveer de tomaten en snijd de komkommer in dunne plakjes.

Voeg na 4 min. kooktijd de zalmblokjes toe aan de ragout. Laat de ragout nog 1 min. zachtjes koken tot hij de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

Meng de sla, tomaat, komkommer en dressing. Verdeel de ragout over de pasteibakjes en serveer met de salade.

combinatietipLekker met verse dille

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Prei-visragout met salade

Feestelijk gerecht op een doordeweekse dag: net zo makkelijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig