Witlofstamppotje
Aan de slag
Witlof wassen en in lengte halveren. Bittere kern eruit snijden en struikjes in reepjes snijden. In wok boter verhitten. Witlofreepjes ca. 4 minuten roerbakken. Intussen in pan melk met 3 1/2 dl water verdunnen en aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en pureepoeder erdoor roeren. Witlof en hamreepjes door warme aardappelpuree scheppen. Witlofstamppot over twee borden verdelen.
Witlofstamppotje
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Witlof wassen en in lengte halveren. Bittere kern eruit snijden en struikjes in reepjes snijden. In wok boter verhitten. Witlofreepjes ca. 4 minuten roerbakken. Intussen in pan melk met 3 1/2 dl water verdunnen en aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en pureepoeder erdoor roeren. Witlof en hamreepjes door warme aardappelpuree scheppen. Witlofstamppot over twee borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 struikjes witlof
1 eetlepel boter
1 2 dl melk
1 pakje aardappelpuree met kaas
1 duopakje hamreepjes
Dit heb je nodig
wok