Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.
Aan de slag
Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.
Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.
null porties
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.
Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.
bewaartip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 dadels zonder pit
2 el gedroogde cranberry's
4 el rauwe cacaopoeder
2 el lijnzaadolie
2 el ongebrande pecannoten
1 tl gemalen kaneel
Dit heb je nodig
keukenmachine