Gadogado met gebakken tofu
bewaar
bewaar

Gadogado met gebakken tofu

Indonesisch groentegerecht met pittige tofu en lekker veel pindasaus.

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Snijd de spitskool in repen van 2 cm breed. Kook de bonen in 8 min. beetgaar in water met zout. Voeg na 3 min. de worteltjes toe en na 5 min. de spitskool. Giet af.

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Pel en halveer ze. Verhit de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en bak hierin de tofureepjes in 3 min. op hoog vuur krokant.

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voeg de groente toe aan de tofu, schep om en neem de wok van het vuur. Schep de gadogado op een schaal, verdeel de eieren erover en bestrooi met de seroendeng. Serveer met de satésaus.

algemeenZelf satésaus maken? Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
variatietipJe kunt de spitskool vervangen door een schaal bimi.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gadogado met gebakken tofu

Indonesisch groentegerecht met pittige tofu en lekker veel pindasaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig