Supersnelle spaghetti met runderballetjes
Pasta met een Europees tintje: Hollandse gehaktballetjes, Italiaanse ricotta en Provençaalse groente.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Bak de balletjes in 8 min. bruin en gaar. Schep de groente door het vlees en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 2 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en meng door de ricotta.
Giet de spaghetti af. Schep er de gehaktballetjes met de saus en een flinke lepel basilicumricotta op. Bestrooi met peper. Serveer de rest van de ricotta erbij.
Supersnelle spaghetti met runderballetjes
Pasta met een Europees tintje: Hollandse gehaktballetjes, Italiaanse ricotta en Provençaalse groente.
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Bak de balletjes in 8 min. bruin en gaar. Schep de groente door het vlees en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 2 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en meng door de ricotta.
Giet de spaghetti af. Schep er de gehaktballetjes met de saus en een flinke lepel basilicumricotta op. Bestrooi met peper. Serveer de rest van de ricotta erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
360 g Hollandse runderballetjes
400 g Provençaalse wokgroente
390 g pastasaus sugo basilicum
500 g verse spaghetti all'uovo
15 g verse basilicum
250 g ricotta