Supersnelle visstoof
bewaar
bewaar

Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.

Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.

Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.

combinatietipLekker met partjes citroen.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig