Supersnelle visstoof
Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.
Aan de slag
Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Supersnelle visstoof
Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g diepvries kabeljauwfilets
3 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
400 g Provençaalse wokgroente
100 ml droge witte wijn
350 g tomato frito
1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
1 vers stokbrood