Eiersoufflé
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip de bieslook boven de eidooiers fijn en roer de crème fraîche en geraspte kaas erdoor. Bestrooi met peper en zout. Klop de eiwitten met een mespunt zout stijf en spatel voorzichtig door het kaasmengsel.
Schep het mengsel in de soufflévorm en laat in het midden van de oven in ca. 30-40 min. rijzen en goudbruin bakken. Serveer de soufflé direct met een stevige salade en bruin stokbrood.
Eieren splitsen
Instructievideo - 00:36 min.
Eiersoufflé
hoofdgerecht
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip de bieslook boven de eidooiers fijn en roer de crème fraîche en geraspte kaas erdoor. Bestrooi met peper en zout. Klop de eiwitten met een mespunt zout stijf en spatel voorzichtig door het kaasmengsel.
Schep het mengsel in de soufflévorm en laat in het midden van de oven in ca. 30-40 min. rijzen en goudbruin bakken. Serveer de soufflé direct met een stevige salade en bruin stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eieren
1 bakje bieslook
4 el crème fraîche
200 g jongbelegen kaas
Dit heb je nodig
ronde soufflévorm (inhoud 1 liter), ingevet