Rundvlees met Parmezaan
Aan de slag
Snijd de biefstuk met een scherp keukenmes in zeer dunne plakjes, vervolgens in reepjes en daarna in kleine blokjes. Snijd de blokjes nog fijner.
Snijd de knoflook fijn en pers de citroen uit. Doe het vlees met de helft van het sap, de knoflook, olie en flink wat peper en zout in een kom. Schep om en laat 10 min. staan. Proef het vlees en breng eventueel op smaak met meer peper, zout en citroensap.
Meng de rucola met de olie en citroensap naar smaak. Serveer het vlees met de rucola en Parmezaanse kaas
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Rundvlees met Parmezaan
voorgerecht
null personen
240 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Snijd de biefstuk met een scherp keukenmes in zeer dunne plakjes, vervolgens in reepjes en daarna in kleine blokjes. Snijd de blokjes nog fijner.
Snijd de knoflook fijn en pers de citroen uit. Doe het vlees met de helft van het sap, de knoflook, olie en flink wat peper en zout in een kom. Schep om en laat 10 min. staan. Proef het vlees en breng eventueel op smaak met meer peper, zout en citroensap.
Meng de rucola met de olie en citroensap naar smaak. Serveer het vlees met de rucola en Parmezaanse kaas
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
320 g kogelbiefstukken
1 teen knoflook
1 citroen
3 el traditionele olijfolie
1 mespunt versgemalen zeezout
1 tl versgemalen zwarte peper
20 g rucola
40 g Parmigiano Reggiano