Groentepakketje met blauwaderkaas
Aan de slag
Bleekselderij wassen, schoonmaken en stengels in stukken van ca. 5 cm snijden. Uien pellen en elk in 6 parten snijden. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in repen snijden. In wok olie verhitten. Bleekselderij en uien al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen erdoor scheppen en op hoog vuur nog 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met peper. Iets laten afkoelen. Van aluminiumfolie 6 stukken van ca. 30x30 cm scheuren. Groenten in midden van aluminiumfolie scheppen. Kaas in blokjes snijden en over groenten verdelen. Folie rond groenten omhoog vouwen en tot pakketjes dichtvouwen.
Pakketjes op barbecue leggen en ca. 5 minuten verwarmen.
Groentepakketje met blauwaderkaas
bijgerecht
null personen
120 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij wassen, schoonmaken en stengels in stukken van ca. 5 cm snijden. Uien pellen en elk in 6 parten snijden. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in repen snijden. In wok olie verhitten. Bleekselderij en uien al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen erdoor scheppen en op hoog vuur nog 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met peper. Iets laten afkoelen. Van aluminiumfolie 6 stukken van ca. 30x30 cm scheuren. Groenten in midden van aluminiumfolie scheppen. Kaas in blokjes snijden en over groenten verdelen. Folie rond groenten omhoog vouwen en tot pakketjes dichtvouwen.
Pakketjes op barbecue leggen en ca. 5 minuten verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik bleekselderij
2 grote rode uien
1 bakje oesterzwammen
2 eetlepels olie
0 peper
100 g Danish blue
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier
aluminiumfolie