Wokmie met zoetzure omelet
Aan de slag
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.
Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.
Wokmie met zoetzure omelet
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.
Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak egg noodles
4 el zonnebloemolie
6 eieren
2 tl sesamzaad
1 zak oosterse wokgroente
1 rode paprika
1 flesje woksaus sweet en sour
1 bosui