Bimi in ketjap met gebakken uitjes
bewaar
bewaar

Bimi in ketjap met gebakken uitjes

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Meng de bouillon, rijstwijn, ketjap, knoflook en gember in een kommetje tot een dressing. Laat staan.

Snijd de onderste 2 cm van de bimi en kook de bimi in 4 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitlekken en leg op een schaal. Verwijder de knoflook en gember uit de dressing en schenk de dressing over de groente. Bestrooi met de uitjes en serveer.

combinatietipLekker met gestoomde zalmfilet en noedels.
variatietipVervang de rijstwijn eens door droge sherry voor een enigszins nootachtig accent.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bimi in ketjap met gebakken uitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig