Kung po beef
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Schenk de hoy sin saus en rijstazijn erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper.
Giet de sperziebonen af en bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel de rijst met het rundvleesmengsel en de bonen over 4 kommen. Lekker met wat grofgehakte cashewnoten.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Kung po beef
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Schenk de hoy sin saus en rijstazijn erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper.
Giet de sperziebonen af en bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel de rijst met het rundvleesmengsel en de bonen over 4 kommen. Lekker met wat grofgehakte cashewnoten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
600 g sperziebonen
2 el Oosterse wokolie
1 schaal naturel runderreepjes
1 groene paprika
4 el hoy sin saus
2 el rijstazijn