Pizza met je eigen beleg
Aan de slag
Knip 2 stukken bakpapier af en leg die op 2 bakplaten. Het bakpapier moet er precies in passen. Laat de oven warm worden op 200 graden. Haal het pizzadeeg uit de verpakking en leg het op de bakplaten.
Smeer het deeg in met de tomatensaus uit het potje. Nu kun je de pizza bedekken met je favoriete ingrediënten, zoals ham, tomaat en salami. Strooi er daarna nog 50 gram geraspte Parmezaanse kaas over.
Zet de bakplaten boven elkaar in de oven en bak ze 20 tot 25 minuten. Wissel de bakplaten na 10 tot 15 minuten om: dan komt de bovenste bakplaat onder en andersom.
Pizza versieren
Instructievideo - 01:04 min.
Pizza met je eigen beleg
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Knip 2 stukken bakpapier af en leg die op 2 bakplaten. Het bakpapier moet er precies in passen. Laat de oven warm worden op 200 graden. Haal het pizzadeeg uit de verpakking en leg het op de bakplaten.
Smeer het deeg in met de tomatensaus uit het potje. Nu kun je de pizza bedekken met je favoriete ingrediënten, zoals ham, tomaat en salami. Strooi er daarna nog 50 gram geraspte Parmezaanse kaas over.
Zet de bakplaten boven elkaar in de oven en bak ze 20 tot 25 minuten. Wissel de bakplaten na 10 tot 15 minuten om: dan komt de bovenste bakplaat onder en andersom.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken pizzadeeg
0 je favoriete ingrediënten
50 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
2 stukken bakpapier