Mini-groente gevuld met gemberkaas
Aan de slag
Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.
Mini-groente gevuld met gemberkaas
voorgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g roomkaas
3 bolletjes Australische Stemgember
4 cherrytomaatjes
2 minipaprika's
1 komkommer