Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.
Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
hoofdgerecht
null personen
810 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo aardappels (kruimig)
2 schaaltjes kabeljauwfilet
8 plakjes ham
3 eetlepels olijfolie
1½ pak gesneden bladspinazie à la crème
4 gedroogde tomaten in olie
2 cups vissaus witte wijn