Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
bewaar
bewaar

Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig