Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
1 ui
4 stengels bleekselderij
250 g champignons
3 el traditionele olijfolie
500 g rundergehakt
3 el worcestershiresauce
390 g soffritto