Varkenshaas-appelspiesjes
bewaar
bewaar

Varkenshaas-appelspiesjes

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Doe de olie in een kom en rasp de helft van de gele schil van de citroen erboven. Voeg de kaneel en kardemom toe en breng op smaak met peper en zout. Snijd beide varkenshaasjes in 8 plakken, halveer en meng met de marinade.

Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Halveer elk kwart. Rijg aan de prikkers elk om en om 2 stukken vlees en 2 stukken appel.

Laat de peertjes uitlekken en snijd in plakjes. Doe in een kom. Rasp de rest van de gele schil van de citroen erboven. Halveer de citroen en knijp wat citroensap bij de peertjes.

Verhit de grillpan en gril de spiesjes 6 min. Keer halverwege. Leg op een schaal en serveer de peertjes er apart bij.

algemeenJe kunt de spiesjes 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm voor serveren.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas-appelspiesjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig