Biefstuk en portobello
bewaar
bewaar

Biefstuk en portobello

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de biefstuk, rozemarijn, peper en zout toe en bak 3 min. op hoog vuur. Schep het vlees uit de pan, leg op een schaal en dek af met aluminiumfolie.

Verhit de rest van de boter in de hapjespan. Voeg de champignons, portobello, peper en zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Doe de slagroom erbij, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg de pasta samen met het basilicum toe aan de paddenstoelen, schep om en verdeel over 4 borden. Verdeel de biefstuk erover en serveer direct. Lekker met geschaafde Pecorino (kaas) en gesmoorde groenten. Kijk voor een recept op ah.nl/allerhande.

algemeenEten er geen kinderen mee? Voeg vlak voor het serveren een scheut sherry toe aan de roomsaus, dit geeft een warme, iets nootachtige smaak.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk en portobello

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig