Raapsteelschotel uit de wok
Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.
Aan de slag
Snijd de wortels van de raapstelen. Was de raapstelen en sla ze droog. Knip bieslook fijn. Roer in een kommetje de helft van de bieslook en de olie door elkaar.
Verhit in een wok of grote pan de olie. Bak de carbonarareepjes ca. 2 min. zachtjes uit. Voeg de raapstelen in gedeelten toe en laat al omscheppend in ca. 3 min. slinken.
Voeg de rest van de bieslook en de verse roomkaas toe. Verwarm de raapstelen nog ca. 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Druppel de bieslookolie erover.
Raapsteelschotel uit de wok
Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.
bijgerecht
null personen
240 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de wortels van de raapstelen. Was de raapstelen en sla ze droog. Knip bieslook fijn. Roer in een kommetje de helft van de bieslook en de olie door elkaar.
Verhit in een wok of grote pan de olie. Bak de carbonarareepjes ca. 2 min. zachtjes uit. Voeg de raapstelen in gedeelten toe en laat al omscheppend in ca. 3 min. slinken.
Voeg de rest van de bieslook en de verse roomkaas toe. Verwarm de raapstelen nog ca. 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Druppel de bieslookolie erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g raapstelen
25 g verse bieslook
3 el olijfolie extra vierge
90 g carbonarareepjes