Raapsteelschotel uit de wok
bewaar
bewaar

Raapsteelschotel uit de wok

Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de wortels van de raapstelen. Was de raapstelen en sla ze droog. Knip bieslook fijn. Roer in een kommetje de helft van de bieslook en de olie door elkaar.

Verhit in een wok of grote pan de olie. Bak de carbonarareepjes ca. 2 min. zachtjes uit. Voeg de raapstelen in gedeelten toe en laat al omscheppend in ca. 3 min. slinken.

Voeg de rest van de bieslook en de verse roomkaas toe. Verwarm de raapstelen nog ca. 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Druppel de bieslookolie erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Raapsteelschotel uit de wok

Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig