Krielsalade met jonge kapucijners
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer ze.
Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Kook de kapucijners in 3 min. beetgaar.
Doe de krieltjes, kapucijners, ham, bieslook en veldsla in een schaal. Besprenkel met de olie, azijn en peper en zout en schep om. Prak de eieren met een vork en verdeel over de salade. Serveer lauwwarm of koud.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Krielsalade met jonge kapucijners
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer ze.
Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Kook de kapucijners in 3 min. beetgaar.
Doe de krieltjes, kapucijners, ham, bieslook en veldsla in een schaal. Besprenkel met de olie, azijn en peper en zout en schep om. Prak de eieren met een vork en verdeel over de salade. Serveer lauwwarm of koud.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes aardappelen
3 eieren
½ zak jonge kapucijners
2 x 75 g Coburger rauwe ham
1 bakje bieslook
1 zakje veldsla
4 el olijfolie
2 el wittewijnazijn