Garnalenbroodjes
Aan de slag
Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.
Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Garnalenbroodjes
bijgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.
Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes Hollandse garnalen
5 el mayonaise
1 stengel bleekselderij
1 tl gedroogde dragon
2 tl kruidenazijn
0 tabasco
2 eieren
1 zak zachte puntjes
4 blaadjes kropsla
1 tl paprikapoeder