Garnalenbroodjes
bewaar
bewaar

Garnalenbroodjes

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.

Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalenbroodjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig