Boerenvisschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt ondertussen de boter in een koekenpan. Bak de wokgroenten en courgette 5 min. Schep in de ovenschaal. Leg de vis op de groenten. Schenk er 100 ml water bij en verdeel de kruidenboter in vlokjes over de vis. Bestrooi met peper en zout.
Bak de vis in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de vis met groenten erbij.
Boerenvisschotel
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt ondertussen de boter in een koekenpan. Bak de wokgroenten en courgette 5 min. Schep in de ovenschaal. Leg de vis op de groenten. Schenk er 100 ml water bij en verdeel de kruidenboter in vlokjes over de vis. Bestrooi met peper en zout.
Bak de vis in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de vis met groenten erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
25 g boter
1 zak Hollandse wokgroente
1 courgette
2 x 150 g schelvisfilet
½ bakje kruidenboter
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm