Wokpaksoi met paddenstoelen
Aan de slag
Snijd de knoflok fijn. Verhit ⅔ van de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. met de helft van de knoflook en de helft van de sesamolie. Voeg na 1 min. de helft van de oestersaus toe. Neem het vlees uit de wok en maak de wok schoon.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de stelen en het blad van de paksoi in de breedte in repen van 2 cm. Verhit de rest van de olie in de wok, voeg de rest van de knoflook en de rest van de sesamolie toe. Halveer de grote paddestoelen en voeg toe. Roerbak 2 min mee. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Bak de paksoi 2 min. mee. Voeg het vlees toe en breng op smaak met de rest van de oestersaus. Roerbak nog 1 min. Verdeel de mie over 4 kommen en schep de paksoi erop.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Wokpaksoi met paddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflok fijn. Verhit ⅔ van de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. met de helft van de knoflook en de helft van de sesamolie. Voeg na 1 min. de helft van de oestersaus toe. Neem het vlees uit de wok en maak de wok schoon.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de stelen en het blad van de paksoi in de breedte in repen van 2 cm. Verhit de rest van de olie in de wok, voeg de rest van de knoflook en de rest van de sesamolie toe. Halveer de grote paddestoelen en voeg toe. Roerbak 2 min mee. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Bak de paksoi 2 min. mee. Voeg het vlees toe en breng op smaak met de rest van de oestersaus. Roerbak nog 1 min. Verdeel de mie over 4 kommen en schep de paksoi erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
3 el zonnebloemolie
350 g runderreepjes naturel
2 tl sesamolie
2 el oestersaus
250 g eiermie
2 stronken paksoi
200 g paddenstoelen voor risotto