Boerenomelet
Aan de slag
Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de boter en bak het spek en de groenten al omscheppend ca. 5 min. Klop in een kom de eieren los met de room. Snijd de bieslook fijn en klop door het eimengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schenk het eimengsel bij het spek en de groenten in de pan. Laat het ei op matig vuur in ca. 15 min. stollen. Laat de omelet uit de pan op een schaal glijden en snijd in vieren. Serveer met sla en geroosterd volkorenbrood met knoflookboter.
Boerenomelet
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de boter en bak het spek en de groenten al omscheppend ca. 5 min. Klop in een kom de eieren los met de room. Snijd de bieslook fijn en klop door het eimengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schenk het eimengsel bij het spek en de groenten in de pan. Laat het ei op matig vuur in ca. 15 min. stollen. Laat de omelet uit de pan op een schaal glijden en snijd in vieren. Serveer met sla en geroosterd volkorenbrood met knoflookboter.
serveertip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el ongezouten roomboter
125 g gerookte spekblokjes
300 g diepvries Hollandse roerbakgroente
6 middelgrote scharreleieren
2 el verse slagroom
10 sprietjes verse bieslook