Aardappel en bloemkool
bewaar
bewaar

Aardappel en bloemkool

Altijd al een lekker stel. Nu voegen de tomaat en de kruiden zich erbij en gaan ze samen de oven in.

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze 10 min. in ruim water met zout. Snijd de bloemkool in roosjes. Voeg ze toe aan de aardappelen en kook nog 5 min. Vet de overnschaal in. Giet af en doe de aardappelen en de bloemkool in de ovenschaal.

Snijd de tomaat in parten en verdeel over de ovenschaal en bestrooi met de kurkuma, kerrie en gemberpoeder. Breng op smaak met peper en zout. Schep om en schenk de kokosroom erover. Bak in de oven in ca. 15 min. gaar.

bereidingstipJe kunt de ovenschotel 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm in ca. 20 min. in de oven op 180 °C.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel en bloemkool

Altijd al een lekker stel. Nu voegen de tomaat en de kruiden zich erbij en gaan ze samen de oven in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig