Spaghettini met tomaat
Aan de slag
Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Laat afkoelen en pel het vel eraf. Snijd in parten.
Halveer de olijven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Laat afkoelen. Voeg de tomaat, olijven en kappertjes toe. Laat op kamertemperatuur 1 uur afgedekt marineren.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met het tomaatmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep het basilicum erdoor en serveer direct.
Tomaat ontvellen
Instructievideo - 00:50 min.
Spaghettini met tomaat
voorgerecht
null personen
375 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Laat afkoelen en pel het vel eraf. Snijd in parten.
Halveer de olijven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Laat afkoelen. Voeg de tomaat, olijven en kappertjes toe. Laat op kamertemperatuur 1 uur afgedekt marineren.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met het tomaatmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep het basilicum erdoor en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 trostomaten
½ potje zwarte olijven
75 ml olijfolie
3 tenen knoflook
2 el kappertjes
200 g spaghettini
1 bakje basilicum