Lintensalade met basilicum
Aan de slag
Halveer de courgettes in de lengte en schep met een theelepel de zaadlijsten eruit. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Doe hetzelfde met de komkommers.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak een dressing van het rasp, het sap en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Schep de courgette en komkommer om met de dressing. Snijd vlak voor het serveren het basilicum in reepjes en meng door de salade.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Lintensalade met basilicum
bijgerecht
null personen
105 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de courgettes in de lengte en schep met een theelepel de zaadlijsten eruit. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Doe hetzelfde met de komkommers.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak een dressing van het rasp, het sap en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Schep de courgette en komkommer om met de dressing. Snijd vlak voor het serveren het basilicum in reepjes en meng door de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
2 komkommers
1 citroen
5 el olijfolie extra vierge
2 bakjes basilicum