Broccoli, kip & kaassaus
bewaar
bewaar

Broccoli, kip & kaassaus

30 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze ca. 10 min. in water met zout. Giet af en doe ze in de ovenschaal. Besprenkel met 3 el olie en bak de aardappelen in de oven in 20 min. goudbruin.

Rooster ondertussen het komijnzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Schep uit de pan. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan, bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 15 min. gaar. Keer regelmatig.

Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de kaassaus over de broccoli en bestrooi met het komijnzaad. Snijd de kip in plakken en verdeel met de aardappelen over 4 borden. Serveer met de broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccoli, kip & kaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig