Broccoli, kip & kaassaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze ca. 10 min. in water met zout. Giet af en doe ze in de ovenschaal. Besprenkel met 3 el olie en bak de aardappelen in de oven in 20 min. goudbruin.
Rooster ondertussen het komijnzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Schep uit de pan. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan, bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de kaassaus over de broccoli en bestrooi met het komijnzaad. Snijd de kip in plakken en verdeel met de aardappelen over 4 borden. Serveer met de broccoli.
Broccoli, kip & kaassaus
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze ca. 10 min. in water met zout. Giet af en doe ze in de ovenschaal. Besprenkel met 3 el olie en bak de aardappelen in de oven in 20 min. goudbruin.
Rooster ondertussen het komijnzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Schep uit de pan. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan, bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 15 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de kaassaus over de broccoli en bestrooi met het komijnzaad. Snijd de kip in plakken en verdeel met de aardappelen over 4 borden. Serveer met de broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappelen
4 el olijfolie
1 tl komijnzaadjes
300 g kipfilet
2 x 300 g broccoli
1 zakje kaassaus
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm